Beton Ciré

 

Scherp geprijsd

Stijl voor iedereen!

}

Flexibel

Tijden die u uitkomen

w

Korte lijnen

Direct contact

0641775540

Ontvang een gratis offerte

 

Beton Ciré stukadoor

Van Beton Ciré zijn wij fan. Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, creëert de betonlook veel in ‘natte ruimtes, zoals badkamers en keukens, waarvoor het bij uitstek geschikt is. Maar ook aan andere ruimtes in huis geeft het veel karakter. Strak, stijlvol en zeer hygiënisch. Zowel op vloeren als wanden doet Beton Ciré het goed, maar ook op meubels en objecten zoals aanrechtbladen. Deze betonlook is water- en schokbestendig, slijtvast en naadloos. Fanatiek schrobben op de voegen behoort dus tot het verleden. Niet zo verwonderlijk dat Beton Ciré tegenwoordig razend populair is.

beton cire
beton cire

Beton Ciré badkamer

Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, voorziet heel wat badkamers van Beton Ciré, waarvoor het bijzonder geschikt is vanwege de waterdichtheid. Beton Ciré is voegvrij en wordt afgewerkt met een bacterieën dodende sealer. De badkamer schoonmaken is voortaan een makkie! Ook van schimmelen of verkleuren, wat bij voegen wel voorkomt, heb je bij Beton Ciré geen last meer. De natuurlijke betonlook zorgt voor een echt wauw-effect. Lekker badderen of een ontspannen douche onder het genot van een robuuste, rustgevende sfeer, wat wilt u nog meer?

w

Wij vertellen u graag meer over Beton Ciré!

 

Tilburg

 

Boxtel

 

Eindhoven

 

Waalwijk

 

Enthousiast geworden over Beton Ciré? Wij ook!

Goed idee! Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, komt graag bij u langs om uw badkamer te inventariseren. Ons werkgebied strekt zich uit over heel regio Tilburg, waaronder Gilze en Rijen, Boxtel, Oisterwijk, Loon op Zand, Eindhoven en Waalwijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.