Stucwerk

 

Scherp geprijsd

Stijl voor iedereen!

}

Flexibel

Tijden die u uitkomen

w

Korte lijnen

Direct contact

0641775540

Ontvang een gratis offerte

 

Stucwerk door ambachtelijke stukadoors

Stucwerk blijft een klassieke, krachtige afwerking van wanden en plafonds, én een echt vak dat Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, uitstekend beheerst. Wij maken wanden sausklaar, maar kunnen ze ook afwerken met latex spuiten. Gaat u voor een behangklare wand? Dan betaalt u minder, omdat de benodigde laag minder dik is, er komt immers behang overheen. Welk stucwerk wij aanbrengen is vooral afhankelijk van de staat van uw muren en wensen. Hoe dikker de gipslaag, hoe meer tijd en kosten. Bij zeer ongelijkmatige wanden is een dikte van 5 tot 7 centimeter geen uitzondering. Onze stukadoors gaan met elke wand de uitdaging aan voor een topresultaat!

stucwerk
stucwerk

Korrelige spachtelputz, krachtig en mooi

Spachtelputz is een veelgekozen sierpleister, korrelachtig en oersterk door bestandsdelen als kunsthars met een granietkorrel. Niet iedereen houdt van strakke, gladde muren. Bovendien heeft spachtelputz nog een belangrijk voordeel: je ziet er niet alles op. Het is bovendien stoot-, kleur- en boenvast. Spachtelputz maakt u in een handomdraai schoon en gaat rustig tientallen jaren mee. We kunnen het direct aanbrengen in uw favoriete kleur. Hoe grof u uw wanden of plafonds wilt hebben bepaalt u zelf, van fijnkorrelig tot zeer robuust. Wij kunnen ook goed inschatten wat past bij uw huidige interieur. Doorgaans kunt u 24 uur na het aanbrengen al van uw spachtelputz genieten.

stucwerk

Spackspuitwerk voor een low budget oplossing

Wilt u niet teveel uitgeven? Dan biedt spackspuitwerk uitkomst. Het gaat sneller en is daarmee goedkoper dan traditioneel stucwerk, maar biedt zeker een duurzame, mooie oplossing. Na afloop heeft u een wand, of plafond, met een egale korrelstructuur. Spackspuitwerk bestaat uit twee aangebrachte lagen, een vlakke en een structuurlaag. Ook hier heeft u keuze uit een fijnere of grovere structuur en elke gewenste kleur. Een spacklaag is dunner en dient op een vlakke ondergrond te worden aangebracht. Vooral niet al te ongelijkmatige wanden zijn geschikt voor spackspuitwerk.

Tilburg

 

Boxtel

 

Eindhoven

 

Waalwijk

 

Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, inzetten voor uw stucwerk?

Goed idee! Gima Stuc, Stukadoors Tilburg, komt graag bij u langs om uw badkamer te inventariseren. Ons werkgebied strekt zich uit over heel regio Tilburg, waaronder Gilze en Rijen, Boxtel, Oisterwijk, Loon op Zand, Eindhoven en Waalwijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.